In vogelvlucht een aantal activiteiten van 2019.

Deze slideshow vereist JavaScript.

We zijn weer super duurzaam bezig geweest in 2019.

Naast de duurzame akkerbouw, hebben we ook een paar wereldse slagen gemaakt met de pluimveehouderij. Wij gebruiken geen cocidiosestatica meer. Dit zijn namelijk meestal ANTIBIOTICA (Monemsin, Salinomicine, Nicarbazin, Narasin). Deze antibiotica zorgen dat de dieren sneller groeien en bevorderen resistenties. Wij gebruiken kruiden ipv antibiotica. Dat ze iets langzamer groeien vinden we geen bezwaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s